Me oleme täna üle keskmise jutukad aga no mõni päev ju võib 🙂
Lugesin just meie suhteliselt värske partneri Silversea Cruises uudist. Nimelt on neil plaanis 17. oktoobri väljumisel kaasata viis erinevat Michelini tärni kokka, kes koostavad just selle kruiisi tarbeks eriliselt piduliku menüü. Iga koka päralt on üks õhtu, pakkumaks külalistele meeldejäävaimat ning jalustrabavaimat õhtusööki.
Kokkadeks on:
Jacques Thorel, pikaajaline Relais & Châteaux kulinaaria ekspert, on juhatanud juba üle kahekümne aasta restorani LAuberge Bretonne Prantsusmaal.
Eyvind Hellstrom keda on hinnatud kui üht maailma parimat kokka. Omab restorani Bagatelle Norras.
Julien Lahire noor virtuoos kes juhib Belgias asuva LAuberge du Moulin Hideux restorani kööki. See on esimene restoran väljaspool Prantsusmaad millest sai Relais & Châteaux liige.
Christian Gölles on hotelli ja restorani Gasthof Post peakokk. Hotell on mitmete Põhja-Euroopa kuningaperede lemmiksihtkoht.
Erwan Louaisil valmistab kataloonia ja vahemere roogasid restoranis El Castell de Ciutat Hispaania Püreneedes.
Kel soovi, siis luksus-gurumee kruiisil on veel kohti. Marsruut on järgmine:
17. oktoober Monte Carlo, Monaco
18. oktoober päev merel
19. oktoober Sorrento, Itaalia
20. oktoober Messina, Itaalia
21. oktoober Corfu, Kreeka
22. oktoober Katakolon, Kreeka
23. oktoober Mykonos, Kreeka
24. oktoober Ateena, Kreeka
Hinnad algavad 38 300 kroonist reisija kohta 2-inimese aknaga sviidis. Pole just kõige soodsam aga ilmselgelt pole ka tegemist massitootega 😉
Teemad