Eesti Turismifirmade Liidu presidendiks sai Marina Jõgi

27.05.2024
Estravel

Eesti Turismi- ja Reisifirmade Liidu (ETFL) volikogu kinnitas oma uueks presidendiks senise juhatuse liikme, Tallink Grupi müügidirektori Marina Jõgi.

“Eesti turismi elujõulisus ja kobarkriisidega kohanemisvõime, valdkonna innovatsioon ja avatus muudatustele, üleminek kestlikule turismile, jätkuv transpordiühenduste tagamine välismaailmaga ning aasta peasündmuse Touresti korraldamine – need on peamised tähelepanu saavad teemad,” märkis Jõgi.

“Turism on Eesti üks olulisemaid lisaväärtust tootvaid majandusvaldkondi, liiduna seisame nii reisiettevõtjate kui turistide huvide kaitsel, reisiteenused peavad olema korraldatud professionaalselt ja pakkuma klientidele kindlust ja turvatunnet,” lausus Jõgi.

Marina Jõgi on Tallinkis töötanud alates 2011. aastast. ETFLi endisene president Külli Karing jätkab liidus tööd asepresidendina.

Eesti Turismi- ja Reisifirmade Liit on turismiga tegelevate tööandjate vabatahtlik ühendus, mis liidab 79 liiget. Liidu põhiliikmeteks on Eesti reisibürood ja reisikorraldajad, kaasliikmeteks transpordiettevõtted, turismiorganisatsioonid, haridusasutused, hotellid, kindlustusfirmad, turismivaldkonna tugiteenuste pakkujad, riigi- ja munitsipaalasutused  ning välismaised turismiorganisatsioonid. ETFL on üle-euroopalise turismifirmade liitude katusorganisatsiooni ECTAA liige.

Kommentaarid: