PROTO avastustehas – ideaalne koht Sinu järgmiseks konverentsiks või ürituseks

14.08.2024
Estravel

Kas otsid unikaalset kohta oma järgmiseks konverentsiks või sündmuseks? PROTO avastustehas Noblessneri piirkonnas pakub mitte ainult ajaloolist tööstusilmet, vaid ka moodsat tehnilist infrastruktuuri, sobides ideaalselt nii väikestele koosviibimistele kui ka suurtele pidulikele vastuvõttudele.

Ruumide mitmekülgsus ulatub 19. sajandi stiilis Pantera konverentsisaalist kuni interaktiivse ekspositsioonisaalini, mis on täidetud virtuaalreaalsuse atraktsioonide ja 19. sajandi leiutistega. Seminari vaheaegadel on võimalus külastada ekspositsiooni, kus saate lennata kuumaõhupalliga või sõita esimese autoga, lisades seeläbi igale sündmusele harivat ja lõbusat sisu.

Ürituste korraldamiseks on võimalik rentida erinevaid ruume, mis mahutavad kuni 600 külalist. Lisaks pakub PROTO maitseküllast cateringi, mis on valmistatud värsketest kohalikest toorainetest ning ühendab vanad klassikud uute, põnevate maitsekombinatsioonidega.

 

Just välja tulnud kaks uut toodet suurendavad veelgi teie ürituse väärtust:

  • Meeskonnamäng “Seiklused Leiutiste Labürindis” – see on ideaalne lahendus ettevõtetele, kes soovivad oma meeskonna koostöövõimet ja dünaamikat uuele tasemele viia. See mänguline ja hariv tegevus on suurepärane võimalus meeskonna sidumiseks.
  • PROTO Leiutajate Teadusteater – see on elamus, mis ühendab teadmised ja meelelahutuse, tuues esile humoorikaid näiteid teaduskatsetest ja leiutamisest. Leiutajate teadusteatris koged teadust uuel tasemel, kus meie leiutajate vaimukad katsed panevad sind nii naerma kui ka imestusest kaasa mõtlema.

PS! Estravelist tellides ärikliendile 10% soodustus ruumirendilt ja lisaprogrammilt*.

*Kehtib kõikidele uutele tellimustele kuni 30.11.2024, ürituse toimumise aeg kuni 31.03.2024. Pakkumine ei kehti detsember 2024 ja jaanuar 2025

 

Korralda üritus PROTO avastustehases, kus ajalooline atmosfäär kohtub kaasaegse mugavusega, et luua meeldejääv ja inspireeriv sündmus. Oma asukoht kiiresti arenevas mereäärses linnakus loob lisaväärtuse igale üritusele.

PROTO avastustehas — kus piiriks on vaid fantasia!

 

Kommentaarid: