Royal Caribbean on laiendamas oma Icon Class’i veel ühe uue laevaga

28.08.2024
Estravel

Royal Caribbean teatas äsja suurest laevatellimusest laevatehasega Meyer Werft, et oma Icon Class laevade valikut veelgi laiendada. Nende uus Icon Class tuli välja selle aasta jaanuaris maailma suurima kruiisilaevaga Icon of the Seas.

Lepingu raames telliti mitte ainult kinnitatud neljas Icon Class laev, mis tarnitakse 2027. aastal, vaid lisaks ka võimalus ehitada viies ja kuues Icon Class laev. Tegemist on suure tellimusega Royal Caribbeanile, mis lisab nende üldisele mahutavusele üle 45 000 reisija.

“Oleme põnevil, et saame taas ühineda Meyer Werth’iga, et laiendada oma Icon Class laevade koosseisu ja jätkata tuleviku eesmärkide elluviimist,” sõnas Jason Liberty, Royal Caribbean Groupi president ja tegevjuht.

Järgmine Icon Class laev, Star of the Seas, peaks kasutusse tulema 2025. aasta suve lõpus. Nii Star kui ka Icon sisaldavad palju uuendusi Royal Caribbeanile, sealhulgas nende esimene AquaDome, mis on siiamaani suurim veekeskus merel, esimene spetsiaalselt peredele mõeldud ala, esimene swim-up basseinibaar ja näiteks ka Crown’s Edge ronimisrada.

Allikas: Travel Market Report

Vaata Royal Caribbean pakkumisi ja broneeri endale kruiis kohe, sest teine reisija kajutis saab kruiisi lausa 60% soodsamalt (v.a sadamamaksud).

Kas teadsid, et vahel on Estravelist kruiisi ostes hinnad isegi soodsamad kui kruiisifirmast otse ostes? Selliseid eripakkumisi avaldame teiste põnevate kruiisipakkumiste seas estravel.ee/kruisiisima lehel.

Estravel on suurim kruiisiagentuur ja ainus maineka rahvusvahelise kruiisiorganisatsiooni CLIA liige Eestis.

 

 

Kommentaarid: