Reisimuljed Explora Journeys Vahemere kruiisilt

25.10.2024
Estraveli tegevdirektor ja juhatuse liige Anne Samlik

Estraveli tegevdirektor ja juhatuse liige Anne Samlik käis Explora II kruiisilaevaga Vahemere kruiisil ja jagab meiega oma reisimuljeid.

Mul oli rõõm nautida Explora Journeys uue laeva Explora II kolmandat kruiisi, mis kulges mööda võrratuid Vahemere sadamaid. Marsruut viis mind Civitavecchiast (Rooma) edasi Sorrentosse, Palermosse (Sitsiilia), Tuneesia La Goulettesse, seejärel Mahoni saarele ning lõpuks lõppes reis kaunis Barcelonas.

Kapteniks oli itaallanna Serena Melani, kelle kohalolek andis kogu reisile sooja ja isikliku puudutuse. Kapten Serenat kohtas sageli laeval ringi jalutamas.

 

Mis mind kõige enam võlus, oli see eriline rahu, mis laeval valitses. Elegantne kulgemine läbi Vahemere siniste vete oli justkui meditatsioon. Kahtlemata jättis mulle sügava mulje ka kulinaarne pool – laeva kuues restoranis pakutav toit oli tõeline pidusöök igale maitsemeelele. Ekskursioonid olid põnevad ja harivad, iga sihtkoht jutustas oma ainulaadset lugu.

Lisaks sellele nautisin väga laeva rikkalikku kultuuriprogrammi, mis hoidis meelt virgena ja meeleolu kõrgel. Laeva Penthouse’i sviit oma luksuslikkuses ja privaatsuses oli tõeline kodu merel – koht, kuhu oli alati hea naasta pärast seiklusrohkeid päevi.

 

Explora II kruiis oli tõeline hingepuhkus – ühendades luksuse, uued avastused ja rahu.

 

Kommentaarid: