Tallink Superstar

21.04.2008
Helena

Käisime eile pidulikult Tallinki uue superlaeva MS Superstar avapeol.
Kui eelmisel kevadel tuli liinile Star, mille kere on helerohelist värvi, arvasid paljud, et kus on siis need soliidsed sinised traditsioonilised toonid. Siis seekordne beebi on veelgi värvilisem, üleni heleroheline nagu kapsauss.

Superstar on Tallinki ainukene Itaalias ehitatud laev ning väidetavalt peene Itaalia disainiga. Midagi überpeenet eile õhtul küll ei avastanud, laev nagu laev ikka. Kuigi, Itaaliast on inspiratsiooni saadud söögikohtade ja baaride nimevalikul – restoranid Toscana ja Sardinia, läbi kolme korruse ulatuv panoraamakendega vööribaar La Dolce Vita jne.
Just väga positiivse külje pealt paistsidki silma laeva esi- ja tagaosas vaimustavaid vaateid pakkuvad baarid. Päikeseloojangul Helsingi poole sõuda oli imeilus. Ka Business Lounge tundus klaasi tagant (ruum ei olnud veel avatud) igati stiilne ja hubane. Samuti astusime sisse kajutitesse, kus alumine vasakpoolne voodi on soovi korral paras kahele inimesele. Kuuldavasti hakkab Tallink peagi pakkuma ka võimalust laevas ööbimiseks. See on eriliselt mugav, kui Helsingst on vaja näiteks hästi vara hommikul startida.
Pisut negatiivsena tundus see, et laev kolises veidralt, nagu sõidaks mööda munakivi teed, aga võib-olla see on alguse asi. Ja natuke imestama pani, et väga palju diivaneid ja toolikatteid olid heledates värvides. Huvitav, kaua see hele seal ilus ja puhas püsib?
Konkurents Tallinna lahel aina tiheneb. Järgmisel nädalal peab avapidu ka Viking Line uus sarnane laev XPRS.

Kommentaarid:

  1. Estravel

    Väga tore uudis! Soovime head reisi! :)

  2. Ants Krinka

    Teie esindajalt läbi estraveli pilet olemas.

  3. Estravel

    Tere, Ants! Tallinki laev Superstar kahjuks Rootsi kruiisidele ei sõida, küll aga teevad seda teised laevas MS Victoria ja Baltic Queen. Need kruiisid Stockholmisse väljuvad Tallinnast igal õhtul! Andke teada, kui Teid huvitab mingi kindel kuupäev! :)

  4. Ants Krinka

    Tere! Andke palun teada ku on mingi Kruiis Stockolmi :D