Valik ekstravagantseid hotelle

19.02.2010
Kata

Kui mingi ime läbi peaks juhtuma et just sina oled järgmine Eesti lotomiljonär ja otsid võimalusi, kuidas rahahunnikuid natukenegi väiksemaks saada, siis üks võimalus on ööbida maailma ekstravagantseimas hotellides. Siin on sulle väike kokkuvõte valiku hõlbustamiseks:

 

Mardan Palace, Türgi

Toa hinnaks siin on 14 000. Mitte krooni, vaid eurot. Selle raha eest saad endale naabrid nagu Paris Hilton, Richard Gere ja Mariah Carey, viieaakrise basseini millel korraldatakse gondlisõite ning Egiptusest imporditud rannaliiva. Lisaks kilodega kulda, karda ja kroonlühtreid.

 

Atlantis, The Palm, Dubai

Nagu kõik muu Dubais on ka see hotell over the top. 1539 toaga 7* kuurordis on muuhulgas 160 000 ruutmeetrine Aquaventure teemapark, delfiinidele mõeldud laht ning lõputuna näiv rand. Kõigega tutvumiseks kulub kindlasti rohkem kui paar päeva.

 

Royal Malewane, Lõuna-Aafrika

Luksus keset metsikut Aafrika loodust. Kui juba nii kaugele minna, siis tasub ööbida ikka ühes neljast sviidist. Majutuse hinna sisse kuuluvad privaatsed safarituurid, 4 massaaži päevas, isiklik kammerteener ning kokk. Kui kõigest sellest väheks jääb, võid dramaatilise sisenemise nimel saabuda nii kuurorti eralennuki kui helikopteriga.

 

Taj Lake Palace, India

1746 aastal Maharana Jagat Singh II poolt ehitatud saarehotell on ülim luksus mida Indial pakkuda – marmor, ornamendid ning kaunid maalid on siin märksõnadeks.

 

Wakaya, Fiji

Privaatsaarel asuv kuurort koosneb kümnest üliluksuslikust bungalost, mida ümbritsevad kaunid valged rannad ning ookeanikohin. Lõõgastu oma ülisuures vannis või terrassil massaaži nautides. Sinu käsutuses on 250-liikmeline hotellipersonal, kes täida iga viimse kui soovi. Tõenäoliselt on see üsna stressivaba puhkus, mille eest tuleb kopsakas summa välja käia.

 

Lebua Hotel at State Tower, Bangkok

Tegemist on ühe Tai luksuslikuma hotelliga, mille juurde käib maailma kõrgemail asuv vabaõhu restoran. Nimelt on hotelli 63 korrusel restoran Sirocco, millest oleme kirjutanud ka siin postituses.

Kui ööbid Lebua hotelli sviidis, on sinu käsutuses neli erinevat rõdu nautimaks imelisi vaateid tuledesäras Bangkokile. Samal ajal kui sina ja kallim rõdul šampust rüüpate meisterdab kokk teie sviidis suurepärase õhtusöögi. Nii et pea 63ndale korrusele minemagi, et võrratut vaadet ning maitsvat einet ühendada.

 

MGM Grand Hotel, Las Vegas

Suuruselt maailma teine hotell. Ainuüksi peahoones asub 4293 tuba ja 751 sviiti. Kolmes tornhoones igaühes 579 sviiti ning lisaks 29 villat eraldi kompleksina. Ilmselt on siin tarvis kaarti või GPSi orienteerumiseks.

 

Palazzo Versace Hotel, Austraalia

Esimene Versace disainitud hotell asub Austraalias Gold Coastil. Lisaks muule überluksusele on hotellil ka oma jahisadam, et saaksid oma ujuva kaunitari käeulatusse parkida.  

 

Fregate Island, Seišellid

17-st villast koosnev kuurort asub privaatsaarel, nagu ühele korralikule luksushotellile kohane. See on koht, kus mitte millegi tegemine on au sees. Kärsituses vaevlejad võivad kuurorti luksusjahi rentida ning kalale minna. Kui õnn on sinu poolel ning sul õnnestub mõni kala kätte saada, siis võid kindel olla, et kokk valmistab sellest maitsva õhtusöögi.

 

The choice is yours!

 

 

Kommentaarid: