Ülim luksus: kabriolett-sviit Itaalia tähistaeva all

08.06.2010
Helena Parmask

Kas oled kunagi voodis lamades mõelnud, et lagi võiks haihtuda ja selle asemel olla tähistaevas? Mis oleks, kui voodi kõrval asetseks nupp, millele vajutades katus vaikselt surisedes lahti sõidaks! Nojah. Kellele unistus, kellele reaalsus!

Põhja-Itaalias asuv luksushotell L’Alberta Relais & Chateaux pakub majutust eksklusiivses “kabriolett-sviidis”, kus see täpselt nii toimibki. Nupuvajutuse peale haihtub toa lagi kui võluväel, nii et soovi korral saad niisama pikutada või magada lahtise taeva all. Justkui kiviviske kaugusel kuust.

Hotell L’Alberta Relais & Chateaux asub Garda järvest pisut edasi jääva Iseo järve juures, 1 tunnise sõidu kaugusel Milanost idas.  Maalilise maastiku ja romantiliste linnakeste poolest tuntud järvede piirkond on tuntud kvaliteetse vahuveini poolest, mida valmistatakse samal meetodil kui šampanjat.

Lisaks kabriolett-sviidile on hotellis mitmed “tavalisemad” hotellitoad nagu fantastilise maastikuvaatega Bellavista- sviit või järvevaatega tornisviit. Isegi, kui sa sinna kunagi minna ei plaani, vaata ikkagi neid võrratuid pilte hotelli kodulehelt!

Väikese isuäratajana on augusti lõpuni pakkuda kabriolett-sviidi eripakkumine:
4-päevane pakett kahele kõigest (!) 39 200 krooni!

Eripakkumise hind sisaldab:
– 3 öö majutus kabriolett-sviidis
– saabudes pudel Bellavista Franciacorta Cuveed maasikate ja šokolaadiga
– luksuslikud hommikusöögid serveeritakse tuppa
– 3-käiguline küünlavalguse-õhtusöögi hotellitoa juurde kuuluval privaatsel terrassil, menüü on kokku pannud Itaalia staarkokk Gualtiero Marchesi
– eraviisiline joogatund hotelli juurde kuuluvas pargis- massaaž kahele samas pargis selleks spetsiaalselt ette nähtud paviljonis
– eraviisiline paadiekskursioon Iseo järvel ning selle saartel: Loreto, San Paolo, Monteisola, viimasel saarel toimub ka romantiline piknik teile kahele

Vot sellise romantilise reisi saaks Itaaliasse teha.
Kas on soovijaid?

—–

Ülim luksus on Estraveli blogi uus sari, mis tutvustab erilisi pärleid turismimaastikul. Kui paljud eksklusiivsed imeasjad pole kõigile alati kättesaadavad, siis võime nendest vähemalt unistada!

Kommentaarid:

  1. Annekreet

    Marko, see ongi naljana mõeldud! ;)

  2. marko

    kõigest?! you've got to be kiddin'! :D

  3. Ei ütleks ära! « RisseRisseRisse

    [...] June 8, 2010 Sellisest puhkusest.. kabriolett-sviit Itaalia tähistaeva all. [...]