Muinasjutupulma mängijad Triin ja Eigo: bussipeatuses hääletades

17.09.2010
Helena Parmask

“Oli maikuu, 5 aastat tagasi. Kaks noort hääletasid bussipeatuses, üritades pääseda koju.

Tüdrukust mõned meetrid ettepoole tuli hääletama üks pikk helepruunide juustega poiss, kes iga natukese aja tagant üle õla piiluma hakkas, et vaadata, kas tüdruk on juba auto peale saanud. Seisma jäi üks auto ja poiss läks uurima, kas saab peale. Kuid auto ootas hoopis kedagi teist. Poiss hõikas naljatledes tüdrukule, et see prooviks õnne, kuid õnnelikuks said nad hoopis muud moodi.

Ja nii algas nende tutvus. Noored said hoopis koos bussi peale, mis neid edasi viis. Poiss saatis tüdruku koju ja küsis häbelikult telefonumbrit.

Need poiss ja tüdruk oleme meie, Triin ja Eigo, kes sellest päevast alates on olnud lahutamatud! Kohtumise hetkel käis Triin veel keskkoolis ja Eigo lõpetas ülikoolis esimest kursust.

Mõned aastad tagasi mängiti meile maha pruudipärg ja ei läinudki kaua aega, kui Eigo kinkis Triinule teemantsõrmuse ja nii lubasime me end üksteisele igaveseks.

Me armastame reisimist ja harrastame seda tavapäraselt rohkem kui üks kord aastas. Eelmisel sügisel käisime pikal reisil Hiina Rahvavabariigis ja 9 kuud hiljem sündis meie tütreke Getter, kes praegusel hetkel magab magusalt ja näeb und sellest, kuidas Emme ja Issi abielluvad Seihsellide valgel rannaliival. Ta vist ootab õde või vennakest! ;)”

Estravel paneb iga päev blogisse välja mõned toredad näited meile saadetud kirjade seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele. Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Kommentaarid:

  1. Marike

    minu hääl läheks sellele paarile, ülejäänud jutud printsidest ja printsessidest on nii lääged, piinlikud ja täiesti fantaasiavaesed.