Estravel avas mahukaima puhkusereiside kataloogi

22.05.2009
Mari-Liis

Just selleks, et inimestel oleks lihtsam ja mugavam saada ülevaade kõikidest pakutavatest reisides ja hinnapakkumistest, on Estravel avanud aadressil estravel.ee Eesti seni kõige mahukama reisikataloogi, kuhu on koondatud suurim valik erinevaid puhkuse- ja eksootikareise ning klientide poolt palju armastatud viimase hetke sooduspakkumisi.

Puhkusereiside kataloogi on kaasatud pakkumised tunnustatud Eesti ja Soome reisikorraldajatelt ning koguvalikus on veebipõhises kataloogis hetkel rohkem kui 200 erinevat reisi. Tuntud ja armastatud päikeselistele sihtkohtadele lisaks leidub kataloogis reise ka märksa vähemkäidud paikadesse nagu näiteks Gröönimaa või Guatemala. Ning et oleks võimalik jätta argipäev seljataha ning spontaanselt päikesele külla lennata, on maasikaks tordi peal suur valik soodsaid „viimase hetke pakkumisi“ erinevatelt reisikorraldajatelt.

Sait on seetõttu ainulaadne, et siiani puudus Eestis pea kõiki puhkusereise pakkuv veebileht, mis koondaks nii põhjalikku infot nii paljude pakkumiste kohta. Eks see ole nagu ikka kaubamajade puhul – valik on parim – ei ole esindatud vaid ühe tootja pakkumised.

Kataloogi täiustamine uute pakkumiste ja hindadega toimub igapäevaselt. Lähimas tulevikus saavad kataloogis olema ka kõik eestimaised puhkamisvõimalused, sealhulgas nii lõõgastavad spaapuhkused kui ka seiklusmatkad looduskaunites piirkondades.

Edukat surfamist ja magusaid avastusi! Muideks – puhkusekataloog on esimeste päevade jooksul klientides suurt huvi tekitanud – päringuid tuleb päris usinalt.

Kommentaarid: