Austraalia avab end turistidele 21. veebruarist 2022

14.02.2022
Estravel

Alates 21. veebruarist 2022 võivad Austraaliasse karantiinivabalt reisida kõik täielikult vaktsineeritud reisijad, kes omavad kehtivat viisat.

Austraalia avab end taas karantiinipiiranguta kõigile täielikult vaktsineeritud reisijatele, kellel on viisa – tervitades sedasi turiste, ärireisijaid ja teisi Austraaliasse tagasi pürgijaid, kes pole seni reisipiirangute tõttu saanud riiki siseneda.

Austraaliasse reisimise tingimused alates 21.02.2022:

  • Karantiinivabalt saavad Austraaliasse reisida ainult lõpetatud vaktsineerimiskuuriga ja kehtivat vaktsineerimistõendit omavad reisijad.
  • Vaktsineerimata ja lõpetamata vaktsineerimiskuuriga reisijad saavad samuti Austraaliasse reisida, kuid ainult vastava meditsiinilise ettekirjutusega ning järgides kohalikke karantiinireegleid.
  • Viisa on endiselt vajalik.
  • Kuni 72 h enne väljalendu tuleb täita tervisedeklaratsioon. Tervisedeklaratsiooni saab täita ka mobiiliäpis: iOS, Android. Soovitame tervisedeklaratsiooni täitmist alustada esimesel võimalusel. Lisainfo (pdf).
  • Kuni 72 h enne väljalendu tuleb teha PCR-test või antigeeni test kuni 24 h enne lendu. Pikem peatumine vahelennujaamades ei ole lubatud (ainult lühikesed ümberistumised ja transfeerid).
  • Lääne-Austraalia sh Perth jääb endiselt suletuks.

Vaata täpsemaid Austraaliasse reisimise tingimusi siit.

Kasulik teada: Kui teed reisiostu Estravelist, saad lisaboonusena personaalse teeninduse, 24/7 tasuta reisiabi, Kuldkaardi boonuspunktid ja paindlikud maksevõimalused.

 

Kommentaarid: