Finnair alustab suvel lende Fukokasse ja Guangzhousse

08.03.2016
Eliine Rannajõe

Finnair laiendab veelgi oma Aasia lendude võrgustikku, alustades 2016. aasta suvehooajal lendudega Jaapanis asuvasse Fukuokasse ja Hiinas asuvasse Guangzhousse.

Finnair pakub suvehooajal Jaapani lõunaosas asuvasse Fukuokasse kolme otselendu nädalas. Fukuoka, mis on üks Jaapani suurimaid linnu, pakub võimalust nautida sooja ilma, rikkalikku ajalugu, arhitektuuri, kunsti ja ka poodlemisvõimalusi. Lennud Fukuokasse toimuvad lennufirmade Finnair, British Airways ja Japan Airlines ühise äritegevuse raames ning võimaldavad Jaapani ja Euroopa vahel lendavatel klientidel rohkem jätkulende ja paindlikumat lennuplaani kasutada.

Vahemikus 6. maist kuni 29. oktoobrini 2016 korraldab Finnair igal nädalal neli otselendu Helsingist Hiinas asuvasse Guangzhousse. Guangzhou on Hiina suuruselt kolmas linn, kus elab 13 miljonit inimest. Tegemist on peamise kaubandus- ja transpordikeskusega ning Hiina maismaa juhtiva äri- ja tootmispiirkonna peamise tootmiskeskusega.

„Meil on pikaajaline kogemus Helsingi sõlmlennujaama kaudu Aasiat ja Euroopat ühendavate sujuvate ja kiirete jätkulendude vallas ning soovime nendesse kahte põnevasse sihtkohta tehtavate lendudega oma võrgustikku laiendada”, ütleb Finnair president ja tegevjuht Pekka Vauramo.

Lisainformatsiooni saamiseks ja lennupiletite tellimiseks helista telefonil 6 266 266, Skype’is estravel.ee või saada e-kiri aadressile estravel@estravel.ee.

Kommentaarid: