Marika reisilugu: Montenegro

07.06.2021
Estravel

Estraveli vanemreisikonsultant Marika Mikko viibib just praegu Montenegros õppereisil ja saadab kohapealt esimesi muljeid.

OSA 1

Marika: “Lend oli mõnusalt lühike, ainult 2,5 tundi, kogu lennu ajal oli range maskinõue. Tallinna lennujaama check-in on väga põhjalik, aga ma sain oma IgG testi ehk antikehade testi ja ID-kaardiga kenasti läbi.
Montenegro passikontrollis vaadati pabereid vaid pisteliselt, siin on maskikohustus vaid siseruumides ja bussis, väljas maski kandma ei pea.
Mina tulin Montenegrosse kerge eelarvamusega aga sain wow-efekti kogemuse – Montenegro on imeline! Milline loodus, ümberringi on mäed ja imeliselt sinine meri, muide soolasuselt kolmas maailmas ja tõesti on siin mõnusalt kerge ujuda. Oleme ujunud nii õhtul kui hommikul 🙂
Hetkel oleme Budva piirkonnas ja soovitan siinse piirkonna hotelle väga, Budva on Montenegro ranniku keskpunkt ja siinsed rannad väga populaarsed. Kindlasti soovitan võtta merereis Boka Baysse ja Kotori vanalinna.”

Millised on Montenegrosse sisenemise tingimused?

✅ Reisijad, kes on lõplikult vaktsineeritud COVID-19 vastu, peavad reisile kaasa võtma ingliskeelse vaktsineerimissertifikaadi ning seda vajadusel esitama. Lõpliku vaktsiinidoosi saamisest peab olema möödunud vähemalt 14 päeva.
✅ Reisijad, kes on COVID-19 viiruse läbi põdenud, peavad enne reisi tegema koroonaviiruse IgG antikehade kvantitatiivse analüüsi või esitama sertifikaadi positiivse PCR testi kohta. COVID-19 poolt põhjustatud infektsiooni läbipõdemisele viitab antikehade analüüsi või PCR testi positiivne tulemus.
Reisijatel, kes ei ole lõplikult vaktsineeritud ega COVID-19 haigust läbi põdenud, on soovituslik (al 05.06.2021) esitada sertifikaat negatiivse tulemusega COVID-19 PCR* või antigeeni testi (RAT)** kohta.
* COVID-19 PCR test peab olema tehtud mitte varem kui 72 h enne riiki sisenemist.
**COVID-19 antigeeni test mitte varem kui 48 h enne riiki sisenemist.

OSA 2

Estraveli vanemreisikonsultant Marika Mikko on nüüd nädalakese Montenegrot avastanud ja saadab kohapealt veel muljeid.
Marika: “Montenegro on sihtkoht, mis sobib erinevate ootustega reisijatele. Siin võib leida nii luksuslikku majutust väga nõudlikule maitsele kui ka mõnusat hubast apartement-majutust tagasihoidlikuma eelarvega.
Montenegros peab kindlasti ringi sôitma, et avastada erinevaid rannasoppe ja linnakesi. Loodus on siin lihtsalt võrratu – mäed, mäed ja mägede jalamil kristallsinine meri.
Kindlasti soovitan sõita Montenegro põhjaossa, kuhu jääb kristallselge veega Tara kanjon, mis on sügavuselt maailmas teisel kohal.
Ja loomulikult ei saa mainimata jätta head Montenegro kööki, värsked mereannid on lihtsalt võrratud ja tomatid on nii head, et viivad lausa keele alla koos fetajuustuga, mis maitseb paremini kui meil kodus 😊
Kohalikud on väga sõbralikud ja abivalmid ning jäävad Teid kõiki väga ootama!!”

👉 Vaata Montenegro reisipakkumisi.
👉 Vaata ka teisi hotelle ja sihtkohti Estraveli pakettreiside otsingust.

Kommentaarid: