Miks on kohvrikate igal reisil vajalik?

10.07.2024
Reisikaubad.ee juht Mihkel Luur

Reisides soovime, et kohver näeks alati välja nagu uus ja oleks kaitstud kriimustuste, tolmu ja muude kahjustuste eest… Aga kuidas seda teha?

Kuigi lennujaamades pakutakse sageli kohvrite kiletamise võimalust, ei ole see keskkonnasõbralik valik. Selle asemel soovitame valida spetsiaalse korduvkasutatava kohvrikatte, mida saad osta kahes mõõdus, mis on venivast materjalist ning mida on lihtne hooldada.

Korduvkasutatav kohvrikate on ainuke reisitarvik, mis aitab su pagasit määrdumise ja kriimustuste eest kaitsta, kuid lisaks muudab selle ka hõlpsasti äratuntavaks lennujaama pagasilindil. Estraveli e-poe reisikaubad.ee valikust leiad kohvrikatteid, mis sobivad keskmises ja suures mõõdus reisikohvritele.

Paljud Estraveli kliendid ja töötajad kasutavad kohvrikatet igal lennureisil. Selleks on mitu head põhjust:

Kaitse kriimustuste ja mustuse eest

Kohvrikatted kaitsevad sinu kohvrit kriimustuste, mustuse ja kulumise eest, mis võivad tekkida lennujaamas, bussijaamas või hotellides kohvrit liigutades. Selle tulemusena näeb su kohver välja nagu uus ka pärast mitmeid reise.

Turvalisus ja isikupära

Kohvrikate lisab kohvrile täiendava turvakihi, tehes kohvri avamise võõraste inimeste poolt keerulisemaks. Lisaks aitab silmatorkav kate kiiresti oma kohvrit ära tunda pagasilindilt, vähendades ohtu, et keegi teine selle ekslikult kaasa võtab.

Kohvri eluea pikendamine

Pagasile mõeldud kaitsekate vähendab kulumist ja kahjustusi, mis võivad kohvrit sageli kasutades tekkida. See pikendab kohvri eluiga, hoides seda kauem heas seisukorras.

riidest kohvrikate kaitseb sinu reisikohvrit ja piirab ligipääsu pagasi lukkudeleLihtne hooldus

Enamik kohvrikatteid on valmistatud materjalidest, mida on lihtne puhastada. Kui kate määrdub, saab selle hõlpsasti maha võtta ja pesta, hoides kohvri alati puhtana ja värskena.

Lihtne kasutada

Kohvrikate on näeb välja kui trikoo, mille saad oma kohvrile peale tõmmata vaid mõne sekundiga ning kinnitada põhjast tugeva takjakinnitusega. Samal ajal säilib juurdepääs teleskoopkäepidemele ja kohvri sangadele, et seda oleks sama mugav kasutada.

Erinevad stiilid ja disainid

Kohvrikatted on saadaval erinevates stiilides, värvides ja mustrites, mis võimaldavad sul valida just sellise, mis sobib sinu isikliku eelistusega. Reisikaubad.ee valikus olevad kohvrikatted sobivad kasutamiseks enamike kohvritega sellistelt kaubamärkidelt nagu Samsonite, Gabbiano, Rocklite, American Tourister, Conwood, Echolac, Travellers Choice, Merax, Travelpro ja palju teised.

 

 

Kommentaarid: