Muinasjutupulma mängijad Sandra ja Tanel: nagu Notsu ja Puhh

16.09.2010
Helena Parmask

Eile alanud Muinasjutupulma mäng on Estraveli postkasti toonud mitukümmend imetoredat kirja väga vahvatelt paaridelt. Kõigil neil oma lugu, omad soovid ja unistused.

Otsustasime iga päev panna blogisse välja mõned toredad näited meile saadetute seast, et ka teised saaksid kaasa elada romantilistele juhtumistele ja suurele armastusele.

Paaride tutvustamine Estraveli blogis ei ole kuidagi seotud osaliste valikutega mängu finaali.

Esimene lugu tuleb Sandralt ja Tanelilt Pärnumaalt:

“Me oleme Sandra ja Tanel Pärnumaalt ja kui nägime, et korraldate muinasjutupulmad, tahtsime kohe osaleda!

Tutvusime läbi interneti, täpsemalt rate.ee” s, kus teineteise pilte vaadates said kokku tagasihoidlik maatüdruk Pärnumaalt ja “pahapoiss” Harjumaalt.

Paar kuud sai läbi interneti suheldud ning peetud pikki jalutuskäike nii Pärnus kui Harjumaal.

Saatuse tahtel oli Tanel otsustanud kolida Pärnusse, et elus uue lehe pöörata ja peale meie tutvust nägi ta selles võimalust.

Nii tuligi Tanel Pärnusse ja me kolisime kohe kokku – lihtsalt tundus kuidagi õige tunne. Nüüd on meie tutvumisest möödas peaaegu 4 aastat, oleme peale koos elanud ning nüüd juba ka 2,5 aastase imearmsa Annabeli vanemad.

Abieluettepaneku tegi Tanel mulle eelmiste jõulude ajal, täieliku üllatusena. Viis restorani, kus küünlad põlesid, oli mõnus õhkkond ning loomulikult oli minu vastus Jah. Selline tõeline romantik ta mul ikka! ;)

Miks me soovime abielluda just Seišellidel ja miks just meie? “Soe meretuul sasib õrnalt juukseid, lained silitavad vaikselt valget rannaliiva, troopilised lilled lõhnavad magusalt…” ja selle kõige keskel vahetada tõotusi igavesest armastusest – see on paradiis, iga abielluva paari unistus. Me oleme teineteisele loodud ja tahaksime väga selliseid pulmi. Mõne inimesega kohe on nii, et kui kokku saad, siis tudub kõik nii lihtne ja ilus, unustad kõik halva ja lihtsalt naudid teineteise seltskonda!

Tahame olla igavesti koos, jalutada vanadena pargis käest kinni ja olla ikka sama õnnelikud, kui praegu. Meie kohta käiks see lugu:
Notsu: “Puhh!”
Puhh: “Jah,Notsu!”
Notsu:”Ah ei midagi, lihtsalt kontrollisin, kas olemas oled…”

Me oleme üksteisele olemas, nii heas kui halvas – igavesti!”

Kommentaarid:

  1. Priit

    tere Jah see noorpaar peaks võitma kohe kindlalt

  2. H.....J

    tere armas paar on tanel oli tõesti pahapoiss Aga asja sai temast neil on ime armas tütar