Pagasi välja võtmine transiitlinnas (eriti kampaaniahinnaga USA piletid)

08.01.2009
Mari-Liis

Mulle on erinevates foorumites silma jäänud inimeste küsimused selle kohta (eriti augustikuiste odavate USA piletite puhul), kas transiitlinnas saab oma pagasi kätte, et siis otse Tallinna lennata.

Estraveli ametlik vastus oleks selline:

Ametlikult ei ole transiitlinnas (näiteks Londonis) pagasi väljavõtmine lubatud juhul, kui piletit ostes ei ole eraldi makstud transiitlinna peatuse eest. Reaalselt sõltub pagasi kättesaamine ’inimfaktorist’, ehk sellest kuivõrd soovib/ei soovi konkreetne check-ini töötaja reisijale vastu tulla. Vahel võib see õnnestuda, aga on ka olnud juhtumeid, kus näiteks Londonini pagasi registreerimisest on keeldutud või küsitud selle eest märkimisväärset lisatasu (meie praktikas on konkreetsed näited!). Iga reisija enda otsustada on, kas ta võtab riski või mitte.

Kommentaarid:

  1. Eston

    Suvisel Estraveli sünnipäevapakkumisel USAsse 3999.- kampaania ajal ostetud piletiga USAst tagasi Puerto Rico-New York-London-Stockholm palusime Puerto Ricos American Airlinesi töötajal Check inis pagas saata ainult Londonini. Ja saime selle seal ka ilusti kätte,ning lendasime ise eraldi ostetud piletiga edasi otse London-Tallinn,jättes Stockholmi vahele.