Pidžaamapidu rokkstaaride moodi

27.07.2010
Helena Parmask

Olete kunagi mõelnud, millist elu elavad rokkstaarid? Nüüd on teil võimalus ise järele proovida. Nädal Mick Jaggeri Jaapani stiilis villas maksab näiteks 15 000 dollarit.

Ei tea, kas tegemist on masuaja nähtusega, aga Mick Jagger pole kaugeltki ainuke staar, kes oma villat rendib. Puhkust saab veeta ka näiteks Eric Claptoni ja Keith Richardsi luksuslikes pelgupaikades. Eric Claptoni fännid peavad aga kahjuks kordades suurema summa välja käima, sest staari 18-hektarilise Standfast Pointi maja nädalane kasutus maksab 50 000 dollarit.

Kui kõik eelnevad majad asuvad troopilistel saartel linnakärast kaugel, siis Los Angeles pakub turistidele võib-olla veelgi lahedamaid ööbimisvõimalusi. Nimelt on Inglite linnas võimalik magada ka selliste legendide majades nagu Elvis Presley, Marilyn Monroe, Lucille Ball ja Frank Sinatra. Üks öö majas, kus Elvis Presley oma mesinädalaid veetis, maksab umbes 1500 dollarit.

Ja lõpetuseks eriline maasikas rokihuvilistele: vaid 3000 dollari eest saate elada kuu aega legendaarse Jim Morrisoni majas!

Kirjutas Svea Lillepalu
Originaalartiklit loe siit.

Kommentaarid: