Liigu sisu juurde

24/7 klienditeenindus

(+372)626 6266

Küsi reisikonsultandilt

Otsi Estraveli lehelt
Populaarsed otsingud

Kultuuri- ja gurmeereis Lõuna-Aafrika Vabariigis

Viimati uuendatud: 06.02.2025
al 7495

Eesti- ja ingliskeelne ringreis koos tippkokk Angelica Udekülliga!

  • lennupiletid LAVi ja tagasi koos lennujaamamaksudega
  • ööbimine valitud hotellide kahekohalistes tubades
  • hommikusöögid hotellides
  • lõuna- ja õhtusöögid vastavalt programmile
  • kõik programmis loetletud kohtade sissepääsu- ja külastustasud
  • kohalik transport kõikide mugavustega bussis
  • viisateenus
  • eestikeelne reisisaatja, toidugiid ja kohalik giid

Kultuuri- ja gurmeereis LAVis koos tippkokk Angelica Udekülliga

Tutvu kindlasti ka reisiprogrammiga! Ringreis toimub 04.11.–19.11.2026.

Kirjeldus Toitlustus Reisi kestus Hind

Pakett turistiklassi lendudega

Toitlustus Hommiku- lõuna- ja õhtusöögid vastavalt programmile Reisi kestus 16 päeva Hind
al 7495

Pakett äriklassi lendudega

Toitlustus Hommiku- lõuna- ja õhtusöögid vastavalt programmile Reisi kestus 16 päeva Hind
al 8995

Tule kaasa avastama Lõuna-Aafrika Vabariigi lummavat loodust, rikkalikku ajalugu ja unustamatuid maitseid! See reis viib sind kulinaarsele rännakule koos tippkokk Angelica Udekülliga, kes jagab oma teadmisi ja aitab avastada kohaliku köögi parimaid pärleid.

Alustame Kaplinna värvikatest tänavatest ja hingematvatest vaadetest, külastame Hea Lootuse neeme ja Aafrika pingviinide kolooniat, seikleme Karoo mägede vahel ja maitseme parimaid LAVi veine. Sukeldume Aafrika gastronoomiasse, püüame maitseid kohalikes turgudes, kokanduskoolides ja tipprestoranides ning naudime luksuslikku majutust imelistes butiikhotellides.

See pole lihtsalt reis – see on elamus, mis jääb südamesse!

Kuupäevad: 04.–19. november 2026 (16 päeva)
Sihtkohad: Kaplinn, Oudtshoorn, Knysna, Hermanus, Franschhoek ja teised
Tipphetked: veinitramm Stellenboschis, foodie-tuurid ja ühiskokkamine, värskeimad mereannid ja eksklusiivsed maitsed, mida saad nautida vaid kohapeal!

Broneeri varakult – kohtade arv on piiratud 14 reisijaga!

  • Lisatasu eest:

    • reisikindlustus (soovitatavalt reisitõrkega)
    • ühekohalise toa lisatasu 950 €
    • jootrahad
    • joogid toidukordade juurde

Tingimused

  • Tegemist on reisikorraldaja Mainor Travel pakkumisega. Estravel on reisikorraldajate lepinguline edasimüüja ja garanteerib samad hinnad.
  • Pakkumises toodud hinnad on 05.02.2025 seisuga.
  • Hinnad on inimese kohta majutusega kaheses toas. Alates hindadega kohtade arv on piiratud. Täpset reisikava küsi Estraveli reisikonsultandilt.
  • Grupi maksimaalne suurus 14 inimest, minimaalne 10 inimest.
  • Broneeringu eest tasumisel, muutmisel ja tühistamisel kehtivad reisikorraldaja reisitingimused, mille edastab Sulle reisikonsultant koos pakkumisega.
  • Reisikorraldaja jätab omale õiguse teha reisikavas muudatusi.

Reisiprogramm

Hinnas sisalduvad hommiku-, lõuna- ja õhtusöögid on programmis iga päeva juures tähistatud vastavalt H, L ja Õ.

1. Kolmapäev, 04.11. Tallinn – Kaplinn

Lennud Tallinnast sihtkohta, saabumine 05.11.

2. Neljapäev, 05.11. Kaplinn (Õ)

Saabumine Kaplinna. Meid võtab vastu kohalik giid.

Kui ilm lubab, siis käime esmalt ära Laudmäel, majesteetliku mäe tipus, mis valvab Lõuna-Aafrika „emakest linna” – Kaplinna. Tõuseme köisraudteega mäele ja veedame vaba aega selle suurel tasasel ehk lauda meenutaval tipul. Võimalus süüa lõunat (omal kulul).

Mäelt alla tulles linnaekskursioon Kaplinna ajaloolises osas. Seejärel jõuame hotelli, check-in, kerge värskendus ja lõõgastus enne õhtusööki. Väljasõit restorani Gold. Õhtusöök kohaliku trummimängu saatel. Ööbimine Kaplinnas hotellis The Capital Mirage Hotel (5*).

3. Reede, 06.11. Kaplinn – Kapi poolsaar – Kaplinn (H, L)

08.30 väljasõit hotellist. Ükski Lääne-Kapimaa või Lõuna-Aafrika külastus ei saa toimuda ilma suurepärasel Kapi poolsaarel käimata. Hotellist sõidame otse Atlandi ookeani rannikul asuvasse kalurikülla Hout Baysse. Siin alustame päeva lühikese merereisiga Duikeri saarele, et tutvuda hüljeste ja saare muu vee-elustikuga. Jääb veidi vaba aega, et silmata kaiäärsete müüjate pakutavaid Aafrika suveniire.

Seejärel jätkame teed mööda Chapman’s Peak Drive’i (väga maaliline marsruut, mida sageli võrreldakse Highway 1-ga Californias) Hea Lootuse neemele, kus külastame nii Hea Lootuse neeme (Aafrika edelapoolseim tipp) kui ka Cape Pointi. Cape Pointist sõidame False Bay rannikule Simonstowni, kus meile serveeritakse mereandide lõunasööki

Lõpuks külastatme Bouldersi rannas asuvat Aafrika pingviinide pesitsuskolooniat. Pärast seda tagasisõit hotelli ja vaba aeg.

4. Laupäev, 07.11. Kaplinn (H, L)

Veedame päeva Kaplinnas, külastame riigi vanimat ehitist, Hea Lootuse kindlust, mis oli kunagi valitsushoone ja kaitserajatis, nüüd asub siin muuseum ning see on ka populaarne filmivõtete toimumispaik. Järgmiseks külastame Kirstenboschi botaanikaaeda ning sööme lõunat V&A Waterfrontil, kus on võimalik veeta ülejäänud päev osteldes ja süües.

5. Pühapäev, 08.11. Kaplinn – Oudtshoorn (H, L, Õ)

Asume teele jaanalindude pealinna Oudtshoorni, lõuna teel restoranis Karoo Daisy. Oudtshoorni jõudes külastame Highgate Ostrich Farm jaanalinnufarmi. Õhtusöök ja ööbimine imekaunis Surval Boutique Olive Estate hotellis (luxury toad).

6. Esmaspäev, 09.11. Oudtshoorn – Prince Albert (H, L)

Peale hilist hommikusööki käime esmalt maailmakuulsates Cango koobastes. Need liivakivikoopad ulatuvad umbes 5,5 km kaugusele Swartbergi mäe sisemusse. Avastame sellest ainult esimese osa (jalutuskäigu kestus on ca 1 tund). Seejärel kinnitame keha restoranis Kobus se Gat traditsioonilise Karoo lõunasöögiga ning siis juba ületame kahe väikese sõidukiga Swartbergi mäekuru – kõigi Lõuna-Aafrika mäekurude vanaisa. Tee ehitati 1888. aastal ja on senini sama lai ja pindamata – adrenaliin tagatud! Ööbimine Prince Albertis hotellis Swartberg Hotel (luxury toad).

Hotell asub Prince Alberti väikelinna südames. See pakub mugavust, maalähedus, kohalikku külalislahkust ja toitu ning ja on ideaalne koht, kus nautida Karoo hingekosutava looduse ilu ja öist tähistaevast. Hotellil on pikad traditsioonid. See on olnud hotellina kasutusel üle 150 aasta ja on tänapäeval muinsuskaitse all. Victoria söögisaalis serveeritakse valikulisi õhtusööke, kus külalisi kostitatakse maitsvate kohalike roogadega à la carte menüüst. Swartbergi hotelli baaris Green Prince on valik peeneid kohalikke džinne. Hotellis on spaa, bassein ja jõusaal.

7. Teisipäev, 10.11. Prince Albert (H, L)

Toidunautlejate ehk foodie’de ringkäik ning ühiskokkamine koos Angelica ja kohaliku kokaga African Relish Cooking Schoolis, kes kasutab toorainena piirkonna parimaid hooajatooteid ja tutvustavad hea meelega neid tootjaid külalistele. Olgu selleks siis maitsvad käsitööleivad ja küpsetised, ingveriõlu, vetkoek ja roosterkoek, marineeritud oliivid ja õli, viigimarjad, juustud, veinid, biltong ja charcuterie, teid ootab võluv ekskursioon linna toidu ja kultuuri alal.

8. Kolmapäev, 11.11. Prince Albert – Knysna (H, L) – 230 km

Pärast hommikusööki ja väljaregistreerimist Asume teele austrite pealinna Knysna poole. Lõuna Knysna lahe ääres promenaadil. Vaba aeg. Ööbimine hotellis The Rex Hotel 4* (standardtuba).

9. Neljapäev, 12.11. Knysna – Tsitsikamma – Knysna (H, L)

Külastame Aedade Tee vaatamisväärsust – Tsitsikamma rahvusparki. Lõuna Plettenberg Bays. Peale lõunat tagasi Knysnas vaba aeg. Õhtusöök omal käel kas lahe ääres nn waterfrondil või Thesen Islandil.

10. Reede, 13.11. Knysna (H, Õ)

Vaba päev Knysnas, ühine õhtusöök Thesen Islandil Turbine hotelli restoranis Island Cafe.

11. Laupäev, 14.11. Knysna – Stilbaai – Hermanus (H, L, Õ)

Check out hotellist ning sõit ikoonilisse Inverrcohe Gin tootmisesse (tuntakse ka kui Pernod Ricard), mida peetakse üheks LAVi parimaks džinniks. Tutvume džinni valmistamisega ning degusteerime toodangut. Lõuna lähedalasuvas restoranis The Press Room Cafe. Õhtuks jõuame vaalade pealinna Hermanusse, õhtusöök ja ööbimine hotellis Auberge Burgundy (standardtuba).

12. Pühapäev, 15.11. Hermanus (H, L)

Pärast hommikusööki Hemel & Aarde Wine and Food tuur ning lõuna Creation Wine Estate veinimõisas. Vaba pealelõuna.

13. Esmaspäev, 16.11. Hermanus – Stellenbosch – Franschhoek (H, L, Õ)

Sõidame piki rannikut gurmeepealinna Franschhoeki (1688). Lõuna Ernie Els restoranis Stellenboschi lähedal. Vaba aeg Stellenboschis. Ööbimine ja õhtusöök Le Franschhoek hotellis (deluxe toad).

14. Teisipäev, 17.11. Franschhoek (H, L)

Pärast hommikusööki veedetame terve päeva veiniteel. Avastame veinimõisaid veinitrammiga (3 valitud mõisa), sööme ühes neis ka lõunat. Vaba õhtupoolik.

15. Kolmapäev, 18.11. Franschhoek – Kaplinn – Tallinn (H, L)

10.30 ärasõit hotellist.
11.30 külastame Lanzerac Estate veinimõisa, kus sööme ka lõunat. Seejärel sõit lennujaama ja algab kodutee.

15. Neljapäev, 19.11 Tallinn

Saabumine Tallinna.
Grupi maksimaalne suurus 14 inimest, minimaalne 10 inimest.

Hind inimese kohta koos äriklassi lendudega: 8995 €
Turistiklassi lendudega: 7495 €
Ühese toa lisamaks: 950 €

Lisainfo ja tellimine

(+372)626 6266